Browser doesn't support javascript

Pseudoarbejde: Hvordan vi fik travlt med at lave ingenting

Business & Finance, Psychology, Non-fiction . Dennis Nørmark, Anders Fogh Jensen

8.6

Everyone

About the book

3.9/5.0

11t 05m For 100 år siden var alle overbeviste om, at vi i dag ville arbejde 15 timer om ugen. Det skete ikke. Og det var ikke, fordi effektiviseringerne udeblev. Vi arbejder sta­dig på livet løs. I denne bog begiver antropologen Dennis Nørmark og filosoffen Anders Fogh Jensen sig ud på en rejse for at finde ud af, hvad vi laver i vores arbejdstid. Det er blevet en rejse ind i det absurde, hvor meningen med arbejdet er forsvundet, og hvor løftet om fritid aldrig blev indløst. I ste­det fik vi flere regler, kontroller, møder og ligegyldige Power­Point-præsentationer. Bogens forfattere kommer fra hver sin politiske fløj, men bogen er ikke et møde på midten. Det er et opgør med en gammeldags måde at tænke arbejde på og et bud på, hvad enhver kan gøre som arbejdstager, leder, og hvad vi kan gøre som samfund. For det er på tide at tænke og handle anderledes, hvis ikke vi skal blive til grin overfor både vores fremtid og vores fortid og begå århundredets største dumhed. Men det kræver et opgør med et af vor tids største tabuer: Pseudoarbejdet.

Language:

Danish

Publisher:

Gyldendal Business

Pages:

11

Reviews

Haukur Thorsteinsson

5 months ago

8

Thrilled that the author doesn't just focus on public sector inefficiency - but generally at organizations and their inate tendency to produce nonsensical work and projects.

Ari Sverrisson

8 months ago

8

very interesting book that makes you think about the way our work is organised today and what experts expected would happen regarding working hours development with further technological advances.

Clara Zeller

3 weeks ago

8

Jeppe Wrang

2 months ago

8

Kasper Skyum

5 months ago

9

1 Comment

Pernille Knudsen

6 months ago

9