Browser doesn't support javascript
image
image

Klovn the Final

2020 . Comedy . 1h 33m

image 6.7

Everyone

About the movie

image6.7/10

The third feature based on the Danish tv-series finds Frank and Casper in evermore cringeworthy situations.

Actors:

Casper Christensen, Frank Hvam, Mia Lyhne, Cassius A. Browning, Camilla Lehmann

Director:

Mikkel Nørgaard

Rated:

Not Rated

Writer:

Casper Christensen, Frank Hvam, Mikkel Nørgaard (story by)

Language:

Dansk

Release:

30 Jan 2020

Reviews

image

Emil Dithmer Schultz

3 months ago

image8

En af Danmarks bedste comedy-duoer er på den igen og Jesus hvor er det fedt som altid! Den tredje i filmrækken minder meget om den første, hvilket på en måde er fedt da 2’eren var en smule skuffende i forhold til 1’eren. På den anden side minder den meget om et afsnit i serien og den drager for mange paralleller til tidligere film hvilket virker en smule som om at man ef løbet tør for idéer. Ud over det er den dog virkelig underholdende og man bliver en smule ærgerlig over at den hedder “The Final” da det nok betyder at legenderne har nået enden.

image

Alfie Jønsson

7 months ago

image9

Topklasse film!!!

image

Mads Dalgaard

10 months ago

image7

Udmærket film. Ikke deres bedste men heller ikke så ringe som 2'eren. Man er underholdt fra start til slut og man krummer tæer som i de bedste afsnit fra de første sæsoner. Absolut en god afslutning på Klovn universet.

image

Euroman

10 months ago

image7

Casper Christensen og Frank Hvam har skrabet meget af det udenoms hurlumhej væk, der gjorde to’eren usjov og unødvendigt indviklet. I stedet har de fundet ind til den inderste kerne af Klovn. Den nye og sidste film i serien fungerer upåklageligt som et kort latterfrium, der dog allerede er glemt, når lyset tændes i biografen.

image

Emil Jørgensen

1 year ago

image6

Classic klovn, but the storyline and some events are poorly thought through

image

John Madsen

1 year ago

image7

Lavere promo- og produktionsbudget set udefra. Hele første halvdel af filmen foregår mere eller mindre på en location, i et samspil mellem Casper og Frank. Men jeg nød at se de to spille så kondenseret op mod hinanden. Der er en del jokes og gentagelser fra tidligere film i serien. Men jeg synes den lykkes og er et fint sidste farvel til den mest succesfulde danske comedy franchise. Fine hilsner til både Walther og Carlo og Jydekompagniet i øvrigt.

image

David Landsted

1 year ago

image5

Copy-paste of the ideas from the first Klovn movie. Was quite disappointed that Casper and Frank did not manage to come up with anything new...

Download
our app