Browser doesn't support javascript
image
image

Det perfekte offer

2017 . True Crime

image 8.5

Everyone

About the podcast

Det er midt om natten. Kvinden ligger fastspændt på den lukkede afdeling med bælte om armene og om maven. Isoleret, medicineret og alene, under observation af nattevagten på afdelingen.Det næste kvinden husker, er nattevagten, der løfter hendes dyne og gør ting ved hende, som hun sent skal glemme. Fem år efter overgrebet begynder en journalist fra P1 Dokumentar at grave i sagen. En sag der skal vise sig at være fyldt med svigt fra et system, der beskytter og holder hånden over nattevagten - i stedet for at beskytte patienterne mod ham. Tilrettelæggelse, optagelse og manuskript: Emil Eusebius Olhoff-Jakobsen. Klip og montering: Signe Mansdotter. Redaktør: Jesper Hyhne. Vil du i kontakt med redaktionen, kan du skrive til: emoj@dr.dk - stil din mail til Emil Eusebius/P1 Dokumentar. Kontakt P1 Dokumentar med Ideer, tips og feedback: Mail: p1dokumentar@dr.dk Krypteret mail: P1dokumentarDR@protonmail.com PGP: http://bit.ly/3b65m5G Telefon: +45 87654321 Krypteret besked via appen Signal: +45 2854 0252

Year:

2017

Language:

Danish

Publisher:

DR

Episodes:

7

Reviews

image

Morten V Schroeder image

5 months ago

image7

Den er god og virkelig spændende og fandeme bare en vild historie! Men 2’eren er faktisk endnu bedre. Så husk at giv den et lyt også!

image

Nanna Schmidt

6 months ago

image8

Spændende, tankevækkende og uhyggelig!

image

Anne Sophie Helvind image

6 months ago

image8

En super tankevækkende historie, som bare fanger én med det samme.

image

Tanja Juel

8 months ago

image8

Spændende og en vild historie. Vigtigt at der bliver sat fokus på dette!

image

Nathalie

1 year ago

image8

Et spændende podcast, men samtidig lidt kvalmende. Emil Eusebius Jakobsen modtog i 2016 en SMS, der endte med at lede ham på sporet af en sag om en kvinde, der blev seksuelt misbrugt af en nattevagt på den lukkede afdeling på et psykiatrisk hospital. Virkelig godt fortalt, og fedt at der blev fulgt op på sagen, og at kvinderne bliver inddraget.