Browser doesn't support javascript

Det perfekte offer

2017 . News

8.5

Everyone

About the podcast

Det er midt om natten. Kvinden ligger fastspændt på den lukkede afdeling med bælte om armene og om maven. Isoleret, medicineret og alene, under observation af nattevagten på afdelingen.Det næste kvinden husker, er nattevagten, der løfter hendes dyne og gør ting ved hende, som hun sent skal glemme. Fem år efter overgrebet begynder en journalist fra P1 Dokumentar at grave i sagen. En sag der skal vise sig at være fyldt med svigt fra et system, der beskytter og holder hånden over nattevagten - i stedet for at beskytte patienterne mod ham. Tilrettelæggelse, optagelse og manuskript: Emil Eusebius Olhoff-Jakobsen. Klip og montering: Signe Mansdotter. Redaktør: Jesper Hyhne. Vil du i kontakt med redaktionen, kan du skrive til: emoj@dr.dk - stil din mail til Emil Eusebius/P1 Dokumentar. Kontakt P1 Dokumentar med Ideer, tips og feedback: Mail: p1dokumentar@dr.dk Krypteret mail: P1dokumentarDR@protonmail.com PGP: http://bit.ly/3b65m5G Telefon: +45 87654321 Krypteret besked via appen Signal: +45 2854 0252

Featured on:

Year:

2017

Language:

Danish

Publisher:

DR

Episodes:

7

Reviews

Morten V Schroeder

2 months ago

7

Den er god og virkelig spændende og fandeme bare en vild historie! Men 2’eren er faktisk endnu bedre. Så husk at giv den et lyt også!

Nanna Schmidt

2 months ago

8

Spændende, tankevækkende og uhyggelig!

Anne Sophie Helvind

2 months ago

8

En super tankevækkende historie, som bare fanger én med det samme.

Tanja Juel

4 months ago

8

Spændende og en vild historie. Vigtigt at der bliver sat fokus på dette!

Nathalie

10 months ago

8

Et spændende podcast, men samtidig lidt kvalmende. Emil Eusebius Jakobsen modtog i 2016 en SMS, der endte med at lede ham på sporet af en sag om en kvinde, der blev seksuelt misbrugt af en nattevagt på den lukkede afdeling på et psykiatrisk hospital. Virkelig godt fortalt, og fedt at der blev fulgt op på sagen, og at kvinderne bliver inddraget.

Jacob Toft Jensen

2 days ago

7

Maria Nøhr

1 month ago

9

Mads Jacobsen

2 months ago

7

Kristine Nielsen

2 months ago

8

Malene Ærendahl

2 months ago

8

Alfie Jønsson

3 months ago

8

Cecilie Kaas Sørensen

4 months ago

8

Julie Prødel

5 months ago

8

Mie Wiinberg

5 months ago

10

Camilla Nielsen

6 months ago

8