Browser doesn't support javascript
p

Mads Dalgaard

822

Recs

48

Followers

3

Following
badge-outterbadge 25
badge-outterbadge 18
badge-outterbadge 18
badge-outterbadge 1
locked badge
locked badge
p
img
Geostorm
2017 . Action, Science Fiction, Thriller

image5

Det virker lidt som om man bare har kørt efter en temmelig slidt skabelon med Gerard Butler som vores helt, en naturkatastrofe som han skal redde familie og hele verden fra, og nogle enkelte special effects. Det er OK underholdning men langt fra hans bedste. Så hellere eksempelvis 'Greenland'. Kedelig og forudsigelig katastrofefilm.
img
Animal Babies
2016 . Documentary

image7

En udmærket, sød og flot miniserie. Minder meget om Wild Babies på Netflix. Utroligt flotte optagelser, men måske ikke så mange facts og oplysninger som i andre serier. Man kan godt se at den er dedikeret til et yngre publikum. Det gør den dog ikke mindre smuk, men måske bare mere letfordøjelig. Udmærket tidsfordriv.
img
The Boys
2019 . Action & Adventure, Crime, Drama

image8

Meget anderledes og virkelig godt lavet superhelteserie. Man kan tydeligt forestille sig dette scenarie hvis The Avengers eller Justice League var virkelige. Samtidig er mange af figurerne meget interessante, især Antony Starr som Homelander. Unik serie med gode skuespillere og en fed historie.
img
The Electrical Life of Louis Wain
2021 . Drama, History, Comedy

image7

En sød biografi og skæv fortælling om en speciel mand. Både Claire Foy og Benedict Cumberbatch gør det glimrende og historien er godt sat sammen og interessant fordi man ikke hører meget om denne person. Værd at se.
img
Under the Banner of Heaven
2022 . Crime, Drama, Mystery

image8

Interessant og spændende krimi drama med et indblik i en verden der for de fleste er ukendt. Andrew Garfield spiller fantastisk og birollerne er solide. Opbygningen er spændende og medrivende og serien er i det hele taget godt skruet sammen. Absolut seværdig men en serie der langsomt kryber ind på seeren.
img
The Unbearable Weight of Massive Talent
2022 . Action, Comedy, Crime

image7

Glimrende actionfilm med Nick Cage og Pedro Pascal. De to spillet rigtig fint sammen og der e r asser af selvironi og action. Filmen er dog ikke så banebrydende som den er original, ideen er virkelig god, men filmen minder meget om de fleste andre actionfilm. Dog en sjov og frisk en af slagsen.
img
Wild and Wonderful Denmark
2020 . Documentary

image8

Fantastisk serie om den natur mange af os har i baghaven men som vi overser. Serien er superflot produceret og godt udført, og der er mange søde historier, interessante facts og flotte billeder. En serie man absolut skal se som beboer i Danmark og rigtig godt indtalt af Lars Mikkelsen. En nydelse for øjet og en serie man bliver klogere og mere taknemmelig af.
img
Never Say Never Again
1983 . Adventure, Action, Thriller

image4

En elendig light udgave af en Bond film. Og så er den unødvendig, alt for lang og temmelig latterlig. Sean Connery har intet af sin yngre charme og alligevel falder kvinderne på stribe for ham (lidt som at se en 80-årig Clint Eastwood vinde et slagsmål med en 25 årig) actionscenerne er amatøragtige og dialogen er tåkrummende. En film jeg hurtigt mistede interessen for og som ikke kan måle sig med det originale franchise.
img
Authority
2014 . Jeff VanderMeer

image3

En bog jeg simpelthen opgav. Hvor forgængeren straks sprang ud i eventyret og de mystiske omgivelser, virker denne meget mere langtrukken og kedelig. Samtidig virker skrivestilwn som om man bare gerne vil imponere med flotte ord i stedet for at fokusere på en handling der skrider fremad. En skam, for originalen lovede mere end opfølger en kunne bære. Man forstår hvorfor dén ikke er filmatiseret.
img
Ms. Marvel
2022 . Action & Adventure, Comedy

image7

Glimrende anderledes og mere teenage agtig Marvel serie. Samtidig er kültür og omgivelser meget anderledes end i tidligere produktioner. Figurerne er nemme at holde af, og serien er letfordøjelig. Det bliver spændende st se hvordan Ms. Marvel bliver flettet sammen med resten af universet på sigt.
img
Prey
2022 . Thriller, Action, Science Fiction

image7

Den bedste Predator film indtil videre. En meget mere enkel og uhyggelig historie og en spændende opbygget film. Placeringen er genial og filmen holder seeren fanget. Absolut udmærket og værd at se.
img
Muldvarpen - Undercover i Nordkorea
2020 . Documentary, Thriller

image7

En fascinerende historie og et modigt forsøg på at afdække Nordkoreas metoder. Der er ikke så meget information i serien, men mere go's underholdning og spænding. Og så er det fascinerende at se hvor langt ind og op i systemet man kan komme med skjult kamera. En glimrende dokumentar.
img
Palm Springs
2020 . Comedy, Romance, Science Fiction, Rom-Com

image6

Udmærket romantisk komedie med Andy Samberg. Han og JK Simmons holder filmen oppe. Bortset fra det, er det en klassisk romantisk film med et tidsrejsetvist. Udmærket underholdning men set 100 gange før.
img
The Sea Beast
2022 . Animation, Adventure, Family, Fantasy

image7

Glimrende og anderledes animeret film. Karl Urban, Jim Carter og Dan Stevens ligger fine stemmer til, og historien er sød og underholdende. Monster et minder lidt om Tandløs men bortset fra det er filmen ret original. God film.
img
Ted Lasso
2020 . Comedy, Drama, Sport

image6

Jeg forstår udmærket hvordan man kan synes om denne serie, for den er OK. Jason Sudeikis spiller fantastisk og figurerne er sympatiske. Ted Lasso er en figur at se op til. Jeg synes bare serien er triviel og lidt kedelig. Og serien viser et lidt typiske billede af, hvordan amerikanere ser på fodbold. Ikke min kop te.