Browser doesn't support javascript
p
p

Mads Dalgaard

447

Recs

26

Followers

3

Following
img
The Last Templar
2009 . Animation, Action & Adventure

image5

Bogen er udmærket og underholdende, men desværre lever miniserien ikke helt op til det. Skuespillerne er simpelthen for ringe og manuskriptet er for dårligt til at det bliver ordentligt. En skam, for materialet er som sagt OK.
img
Murder Mystery
2019 . Comedy

image6

En OK underholdende film, der dog tager lidt tid om at komme i gang. Adam Sandler spiller den sædvsnlkge lidt fedtmuleagtige hovedrolle, denne gang som politimand. Både han og Anniston gør det godt og der er udmærket kemi. Filmen bliver dog aldrig virkelig sjov eller virkelig spændende. OK let underholdning.
img
When They See Us
2019 . Biography, Crime, Drama, History

image8

Skræmmende og barsk serie om uretfærdighed i behandlingen af mistænkte, sorte amerikanere. Det er dét før, men det gør ikke serien mindre relevant, heller ikke selvom serien er baseret på begivenheder i 80erne. Skuespillerne leverer gode præstationer hele vejen rundt og serien er godt sat sammen. Især børnene spiller godt. Absolut en seværdig serie.
img
Sam Smith: Love Goes – Live at Abbey Road Studios
2021 . Music

image8

Fremragende koncert med den smukke stemme. Det er hyggeligt at se showet optaget i det legendariske studie og ud over Sam Smith leverer de andre musikere en flot koncert. Et udmærket koncept og en flot udført musikalsk oplevelse.
img
Horace and Pete
2016 . Comedy, Drama

image6

Der er ingen tvivl om at showet er godt skrevet og sat sammen på en glimrende måde, så det næste kan adopteres direkte til teater, hvilket måske har været Louis CKs bagtanke, men for mig fungerer konceptet med en serie der langt hen ad vejen blot handler om dagligdags gøremål og dialoger, ikke som let underholdning. Det er ikke en komedie og ikke et decideret drama, og dermed lander den lidt mellem 2 stole. Louis CK, Steve Buscemi og Alan Alda spiller fantastisk og understreger blot at serien havde egnet sig perfekt til teater.
img
P.S. I Love You
2007 . Drama, Romance

image6

En sød romantisk komedie med Hillary Swank og Gerard Butler. Filmen er sød og til tider sjov. Der er ingen tvivl om at filmen spiller på Butlers charme, og den rækker da også langt, men når han kun er med i ca. halvdelen af filmen, bliver resultatet lidt lunkent. OK underholdning og helt sikkert en film for de romantisk anlagte.
img
Love, Death & Robots
2019 . Animation, Short, Comedy, Sci-Fi & Fantasy, Horror

image7

En pose blandede bolcher der dog mest af alt smager godt. Serien minder lidt om Black Mirror eller The Twilight Zone idet der igen er tale om små, seperat og uafhængige historier med vidt forskellig stil, tema og genre. Fælles er dog at det er flotte og kunstneriske værkerog flere gange må man nærmest knibe øjnene sammen for at sikre at der ikke er tale om virkelige skuespillere. Afsnittene har også vidt forskellige men dog interessante moraler. Udmærket tidsfordriv og bestemt en oplevelse for sanserne.
img
The Adventures of Baron Munchausen
1988 . Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Family

image7

En sjov, skæv og finurlig film med altid fantasifulde Terry Gilliam. En underholdende film fuld af eventyr og også med supersjove biroller i form af eksempelvis Jack Purvis og Robin Williams der stjæler showet. Terry Gilliam er altid leveringsdygtig i underholdning for hele familien.
img
Al kødets gang
2018 . Ambrose Parry

image5

Udmærket plot med et spændende udgangspunkt i 1800-tallets Edinburgh. Det er en slags Jane Austen møder Arthur Conan Doyle. Desværre er historien lang tid om at komme igang og beskæftiger sig mere med makabre fødsler end med kriminalhistorie. Hvis man har ressourcer til at læse alle bøgerne er jeg sikker på at man nok skal blive fanget af atmosfæren men for mig gik det for langsomt og fangede mig ikke. Udmærket ide og plot men dårligt eksekveret.
img
For All Mankind
2019 . Drama, Sci-Fi & Fantasy

image5

En serie jeg virkelig havde store forventninger til, men som skuffer fælt. Taget i betragtning at det skal forestille at være en alternativ tidslinie er der overraskende lidt der er ændret ift vores. Jeg mangler kreativitet og fantasi i manuskriptet, for ideen med at russerne kom først til månen er god, men den bliver alt for lidt udforsket. Samtidig er der alt for meget persondrama og alt for lidt rumrejse. En skuffende serie med et godt plot der dog forbliver uforløst, og man mister totalt interessen. Ærgerligt.
img
Moonlight
2016 . Drama

image5

Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at se denne, men da den jo trods alt er en Oscar vinder, gav jeg den en chance. Den skuffede egentlig ikke, for jeg havde ingen forventninger, men omvendt bidrog den ikke med noget. Lyspunktet er Mahershalel Ali, men han er desværre kun med i 10 min. Filmen forløber meget langsomt og bliver aldrig for alvor nærværende, tværtimod slutter den brat uden at der egentlig har været et Point Of No Return. En film med ud ærkede skuespillere, men med et alt for fraværende manuskript og en historie der måske bedre passer sig som digt. Ikke noget for mig.
img
The Serpent
2021 . Crime, Drama, Thriller

image8

Glimrende krimiserie bygget på virkelige begivenheder, hvilket måske er det der gør den allermest uhyggelig. Tahar Rahim og Billy Howle spiller begge fantastisk selvom de ikke på noget tidspunkt spiller overfor hinanden. Kulisser, tøj og musik er perfekt valgt og gør serien til en fornøjelse at se. Absolut en spændende krimi!
img
The Secret Life of Pets 2
2019 . Adventure, Animation, Comedy, Family

image7

Klart bedre 2'er end originalen. Figurerne er sjovere, situationerne er bedre fortalt og er dermed også sjovere og samtidig er det bare en sød historie om gåpåmod og venskab. Harrison Ford er i øvrigt godt valgt som Rooster. En sød og sjov film!
img
The Falcon and the Winter Soldier
2021 . Action & Adventure, Drama, Sci-Fi & Fantasy

image7

Udmærket overgang til den nye captain America. Serien er underholdende og godt skruet sammen i den klassiske Marvel skabelon. Serien er dog måske lidt for #blacklivesmatter men der er god underholdning og super action. Samtidig er både Anthony Mackie og Sebastian Stan glimrende i deres roller, og det klæder figurerne at vi får mere at vide om dem og deres baggrund. God underholdning!
img
Love and Monsters
2020 . Comedy, Action, Adventure, Fantasy

image7

Overraskende god, sjov og skæv action/kærlighedshistorie. Der er mange af denne slags apokalypse film, men denne er let og underholdende. Der bliver lagt op til en efterfølger, men filmen står også fint alene med god humor og skøre indfald. Absolut udmærket popcorn film.
Download
our app