Browser doesn't support javascript
p

Mads Dalgaard

547

Recs

32

Followers

3

Following
badge-outterbadge 23
badge-outterbadge 18
badge-outterbadge 15
badge-outterbadge 2
locked badge
locked badge
locked badge
p
img
Racing Stripes
2005 . Comedy, Family

image7

En utrolig sød, uskyldig og sjov familiefilm. En slags 'Biler' møder 'Nutty Professor'. Som voksen er det nok mest Joe Pantolianos rolle der for mig stjæler scenen, især med hans mange gangster referencer til andre film. Absolut en god film, selvom historien er meget forudsigelig (og hvad så?).
img
Kate
2021 . Action, Thriller

image6

En slags kvindelig udgave af John Wick, nu i Tokyo. Filmen har masser af action og sekvenserne er virkelig godt lavet (igen som John Wick). Samtidig er Woody Harrelson altid en oplevelse, omend han som regel viser sig at være skurken. Mary Elizabeth Winstead er også udmærket og gør sig godt som hårdtslående snigmorder. Jeg synes hun som regel vælger dig nogle gode roller. Denne film er udmærket tidsfordriv omend den er gennemskuelig og blot en afart af så mange tidligere actionfilm.
img
Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes
2021 . Documentary

image6

En udmærket dokumentar der er flot klippet og som er interessant idet der for mig var tale om en ukendt sag. Svagheden ligger nok i at morderen er fanget med det samme, så spændingen er minimal men dokumentere er udmærket lavet. Seværdig søndagsunderholdning.
img
Romancing the Stone
1984 . Adventure, Action, Comedy, Romance

image7

Et glimrende romantisk eventyr. Douglas og Turner spiller godt overfor hinanden og det føles som om der er god kemi. Samtidig er der mange sjove øjeblikke især med Danny Devito. I det hele taget er det godt tempo over filmen som er en let Indiana Jones-agtig oplevelse.
img
The Bad Batch
2021 . Animation, Action & Adventure

image7

En glimrende animeret serie der udvider Star Wars universet endnu mere. Samtidig giver det indblik i tiden mellem Star Wars 3 og 4. Figurerne er godt lavet og dramaet føles ægte, ligesom actionscenerne fungerer glimrende. En god og underholdende serie for Star Wars fans.
img
Justin Timberlake + The Tennessee Kids
2016 . Music, Documentary

image7

Fantastisk koncertoplevelse med en af tiden store entertainere. Han kan synge, danse og fyre et flot show af, og denne film demonstrerer det til fulde. En stor oplevelse med flot lyd, flotte billeder og en veloplagt JT!
img
The Green Knight
2021 . Drama, Adventure, Fantasy

image7

En glimrende udgave af den klassiske fortælling. Det er bestemt ikke en almindelig Hollywood opsætning af en middelalderfilm, men i stedet er filmen en fusion mellem digt og teaterforestilling og minder dermed om en Terrence Malick film. Dev Patel gør det udmærket, men det er især David Lowerys billeder og fortællerevne der gør historien interessant og unik. Samtidig er moralen og budskabet glimrende sløret. En film der skiller sig ud.
img
Concrete Cowboy
2020 . Drama, Western

image7

Et udmærket og interessant drama med altid velspillende Idris Elba. Det er den klassiske historie om en ung mand der skal finde sin plads og vælge sin livsvej. Det er især Idris Elba der stråler, men hjulpet på vej af et udmærket manuskript er filmen fængslende og samtidig oplysende. Udmærket historie.
img
Stillwater
2021 . Drama, Crime, Thriller

image7

Jeg ved godt at Matt Damon cirka har 1 ansigtsudtryk, men jeg kan godt lide ham. Filmen her er samtidig godt bygget op og holder et roligt og passende tempo. Omgivelserne er forfriskende nye og historien er bygget godt op om en mands kamp for sin datter. En spændende fortælling og udmærket underholdning.
img
Ternet Ninja 2
2019 . Anders Matthesen

image8

Fantastisk børne/ungdomsbog der er fuld af rappe replikker, sjove dialoger og skøre situationer. Anders Matthesen er utrolig velformuleret men uden at miste kontakten til publikum. Bogen er sjov og fængende og er interessant selvom den er skrevet til de unge. Figurerne er sjove og stadig realistiske og selv ninjaen virker som en ægte person. Absolut en bog man hurtigt får sig spist igennem.
img
101 Dalmatians
1996 . Family, Comedy

image6

En sød og sjov familiefilm. Glenn Close spiller ond på den sjove måde og Jeff Daniels er bøvet på den sædvanlige måde. Filmen er en udmærket fortolkning af den animerede film og har mange sjove og skøre elementer. Udmærket tidsfordriv.
img
River God
1995 . Wilbur Smith

image8

En absolut glimrende roman fra en tid der sjældent er beskrevet i litteraturen. Forfatteren tager sig store friheder i fortolkningen, men det er tydeligt at han har gjort dit hjemmearbejde. Figurerne er levende og ikke mindst omgivelserne, skikkene og kulturen er fantastisk at læse om. Et ægte drama og et episk værk. Eneste minus er figurernes meget todimensionelle træk. Enten er figurerne onde og beregnende eller også er de gode og geniale. Dog er det fremragende underholdning.
img
Voyage of Time: Life's Journey
2017 . Documentary, Drama

image7

Terrence Malick er en speciel instruktør og enten hader man eller elsker hans projekter. Som regel kan jeg godt lide dem, og denne dokumentar/kunstværk er ingen undtagelse. Der er superflotte billeder som kun Malick kan skabe dem, og samtidig er perspektivet omkring vores planet i det store kosmos meget interessant. En rejse for sanserne i tid og rum.
img
Resolution
2012 . Horror, Thriller, Mystery

image5

En udmærket ide og en dejlig nedtone film. Desværre er handlingen for tynd og der sker simpelthen for lidt til at kunne holde fokus. Jeg har ikke noget imod lavbudget film, men det er nødvendigt med et eller andet der fænger. Desværre en lidt kedelig film med et udmærket plot.
img
Space Cowboys
2000 . Action, Adventure, Thriller

image6

OK actionkomedie med de aldrende men glimrende skuespillere Eastwood, Jones og Sutherland. Filmen er skabt for dem og det er tydeligt at hvad der er brugt på lønninger er sparet på manuskript og historie. Det ændrer dog ikke på at det er en sød lille film med udmærket ping-pong mellem skuespillerne. En hyggelig popcorn film.
crosss

Download our app and

discover great

 • movie
 • TV show
 • book
 • podcast
 • food & drink
 • movie
 • TV show
 • book
 • podcast
 • food & drink
 • movie
 • TV show
 • book
 • podcast
 • food & drink
 • movie
 • TV show
 • book
 • podcast
 • food & drink
 • movie
 • TV show
 • book
 • podcast
 • food & drink

recommendations

r