Browser doesn't support javascript
p

Nicole Bitton

53

Recs

1

Followers

2

Following
badge-outterbadge 7
locked badge
locked badge
locked badge
locked badge
locked badge
locked badge
p
img
Samurai sushi
Hillerød . Sushi, Japanese, Asian

image6

Hyggeligt sushi sted! Sushien er lækker - især deres tatar. Indretningen er virkelig fin - bare ærgerligt at deres sushi og betjening ikke følger med ift. standarden. Medarbejderne er ikke særligt servicemindede, og virker som om, de hader deres job.
img
The American Pie Company
København . Bakery, Café, Coffee & tea

image7

Stedet har virkelig lækre pies og desserter! Smager friskt og virker utroligt autentisk! Man går ikke sulten derfra. Kan stærkt anbefale pie’en med smores eller den med citron! Man får derudover også en virkelig god betjening og service!
img
Cafe Pilos
København . Brunch

image6

Her kan man få lækker brunch til en billig pris. Maden smager rigtig godt. Dog er portionerne meget meget små sammenlignet med andre brunch-steder, hvilket ikke mætter så meget. Hvis man er heldig, får man gratis smagsprøver på deres smoothies, hvilket er positivt. Derudover er stedet meget hyggeligt og familievenligt, og medarbejderne er utrolig søde, og giver en virkelig god service! Det kan man ikke tage fra dem! De går utrolig meget op i at give en god service!
img
Mahalle
København . Middle Eastern, Lebanese, Mediterranean

image8

Utroligt lækkert libanesisk mad! Alt er så friskt og veltilberedt! Og i den grad autentisk! Priserne er meget overkommelige og det bliver kun billigere, hvis man deler retterne, som er delevenlige. Hvis man ikke kan spise op på restauranten, kan man få maden hjem. Sidst havde jeg nok tilbage til en lækker frokost dagen efter. God betjening og rigtig fin service fra medarbejderne, hvilket var skønt. Det eneste dårlige ved restauranten på Nørrebrogade er, at det virker som om, at der ikke blev ændret noget i indretningen fra den restaurant der lå der før, og det godt kan se lidt snusket ud. Men det er småting. Ellers kan jeg stærkt anbefale restauranten!
img
India Royale
Kongens Lyngby . Indian

image3

Sammenlignet med B’india, virker India Royale meget mindre autentisk! Deres butter chicken minder mest af alt om en suppe, fordi den er så tynd, og deres ris er virkelig kedelige! Det eneste gode jeg kan sige om stedet er, at de har lækker naan brød. Derudover fik vi leveret maden 30-40 minutter for sent, på trods af at vi havde fået et leveringstidspunkt. De var ikke engang færdige med maden, selvom vi fik at vide, at maden var på vej lidt tid før det. Maden er også meget overprised ift. indholdet og kvaliteten. Jeg køber aldrig mad derfra igen!
img
OLIOLI Lyngby - Restaurant & Take away
Kongens Lyngby . Seafood, Vegetarian & vegan, Take-out

image8

De har nok nogle af de bedste poké bowls til dato, og man får en god portion for pengene. Dog er priserne en smule pebrede. Grunden til, at de kun får 8, er fordi de 2 gange har glemt at putte dressing på både min kærestes og min poké bowl. Anden gang lagde jeg rigtigt mærke til det, og gjorde en medarbejder opmærksom på det. Han virkelig ikke til at være særlig god til hans arbejde, og var ikke særlig god til kundeservice, men til gengæld var han sød, og jeg fik både dressing på min poké bowl og en gratis tang salat, som undskyldning. Husk at vær opmærksom på, om du får den dressing, som du har bestilt, hvis du bestiller online.
img
Golden Indian
Kongens Lyngby . Indian, Take-out

image8

Jeg har kun prøvet take away derfra, og kan virkelig anbefale, at man prøver det! Maden er veltilberedt, og smager fantastisk og autentisk. Man får rigeligt med mad i portionerne og til en fair pris. Stedet ser måske lidt skummelt ud udefra, men man skal ikke lade sig narre.
img
Maku
Liseleje . Steakhouse, American, Burger

image7

Maku har nogle virkelig gode burgere med store og veltilberedte bøffer til! Pomfritterne og løgringene virker dog til at være noget, de bare har købt færdiglavet fra frost. Virkelig skuffende! Men ellers virker det som et hyggeligt og godt sted at besøge, hvis man er i Liseleje.
img
Bindia Indisk Mad Take Away Lyngby
Kongens Lyngby . Indian

image8

Virkelig lækker indisk mad! Det hele er veltilberedt og altid varmt, når man afhenter det. Derudover er portionerne rigtig store, så man får rigtig meget for pengene.
img
Halifax
København . Burger, American, Take-out

image7

Lækre burgere og tilbehør - deres vegetar/veganer burgere er dog lidt kedelige, så jeg plejer at tage en alm. burger med en af de gode veggie bøffer de har. Jeg vil dog ikke anbefale deres rødbede bøf. Ellers er der ikke noget at klage over. Halifax på Østerbro er super hyggeligt!
img
Halifax Hillerød
Hillerød . American, Burger

image7

Man bliver næsten aldrig skuffet på Halifax, og det er jeg heller ikke blevet her. Deres burgere er veltilberedte og det samme gælder tilbehøret. Der er altid hyggeligt på Halifax, og det samme var der her.
img
Katsura Sushi
Herlev . Sushi, Seafood

image7

Hyggeligt sushi sted! Prisen er nogenlunde overkommelig for all you can eat. Sushien er godt tilberedt og smager frisk, og de sparer ikke ift. størrelsen at portionerne. Derudover er deres andre menuer også gode til hvis man ønsker take away. Deres tjenere er søde, men de er ikke særlig gode under pres. Man skal ikke komme, når der er travlt, for så glemmer de flere ting, og så kan der forekomme lang ventetid på ens mad. Ellers kan jeg sagtens anbefales stedet!
img
Scarpetta
København . Italian

image9

Scarpetta er virkelig undervurderet! Maden er frisk og lækker, og selvom mange ville sige, at de ikke serverer gourmet mad, er der stadig en lille snert af det. Dejlig italiensk mad! Derudover får man en rigtig god service på den fine lille restaurant!
img
Paludan Bog & Café
København . Café, Coffee & tea, Brunch

image4

Jeg fik den kedeligste brunch hos dem, og tager aldrig derind igen! Virkelig skuffende!
img
Conditori La Glace
København . Bakery, Coffee & tea, Café

image8

Der er ingen tvivl om, at La Glace har nogle overdådige og lækre kager! Til gengæld er deres priser alt for høje og pebrede. Hvis man er flere, kan man købe flere forskellige kager og deles om dem, så man får mere for pengene. Ellers er der intet negativt at sige om La Glace.
crosss

Download our app and

discover great

 • movie
 • TV show
 • book
 • podcast
 • food & drink
 • movie
 • TV show
 • book
 • podcast
 • food & drink
 • movie
 • TV show
 • book
 • podcast
 • food & drink
 • movie
 • TV show
 • book
 • podcast
 • food & drink
 • movie
 • TV show
 • book
 • podcast
 • food & drink

recommendations

r