Browser doesn't support javascript
p

Peter Kristensen

Jeg skriver egentlig det her til mig selv som en form for scrap book. Så det kan virke usammenhængende og er mere bare stikord til mig selv.

44

Recs

2

Followers

1

Following
badge-outterbadge 6
badge-outterbadge 5
badge-outterbadge 1
locked badge
locked badge
locked badge
locked badge
p
img
(500) Days of Summer
2009 . Comedy, Drama, Romance

image9

Måske en af de mest relaterbare kærlighedsfilm jeg har set. Its right Down my alley. Fremragende indie love soundtrack - gode skuespil præstationer, en skildring af hvor svær kærligheden kan være og mere hvor svær den ikke gengivede kærlighed kan være. Der er nogle scener som går går hårdt i hjertet på mig som man på mange måder tror jeg selv har prøvet. Ikea scenen de har som forelskede og når magien er væk, er en meget hård scene som jeg tror mange kender til. Det der med når magien pludselig er væk i et forhold og man kan mærke den anden part som trækker sig mere og mere ind i sig selv. Det som før var det skønneste i verden er nu ikke det samme, der er ikke grin hvor der plejer at være grin, der er ikke den samme forståelse for hinanden og referencer mere. Puh det er hårdt at kigge på. Og så scenen i split screen med exspectations / reality er også utrolig hård. Fordi Wow det kan jeg og jeg tror mange andre fanma også relaterer til. Men det vigstigste er filmen også viser at ligegyldig hvor langt man ryger i ned med et knust hjerte, så findes en kærlighed som måske er endnu stærkere steder hvor man ikke en gang leder. Og det man troede var det rigtige viste sig ikke at være det rigtige men man blev forblændet af kærligheden . Ligeså hård filmen er i de hårde scener er den også så livsbekræftende i fx musical scenen.
img
The 40 Year Old Virgin
2005 . Comedy, Romance

image9

Hold kæft hvor jeg elsker den her film. Jeg har lige set den igen for måske tiende gang på 15 år. Den er så pisse sjov og castet er jo magisk. Jeg elsker forholdet mellem Carrel, seth Rogen og Paul Rudd. Jeg elsker seriøst de tre skuespillere. I alt den her fantastiske humor, har den her film også så pisse meget hjerte og er skide hamrende god også som romantisk film. Judd Apatow er en af mine favoritter inden for comedy og han har en specielt evne til at lave den her type film. Der er seriøst nogle scener hvor jeg dør af grin, elsker alle deres scener i butikken, og generelt de scener hvor drengene er samlet. Her denne gang var det dog især scenerne med Jane Lynch hvor jeg er ved at dø af grin over de så tåkrummende pinlige samtaler de har og Carrel er så god til at spille deadpan. Og så er rigtig meget af filmen jo improviseret og specielt wax scenen hvor Carrel råber ting når det gør ondt er sååå sjov. Man kan se at alle er ved at dø af grin for real. Da Steve Carrel råber Como se Llama i ren pinsel tror jeg seriøst der røg lidt tis i min buks.
img
Die Hard 2
1990 . Action, Thriller

image9

Alle elsker Die Hard inklusiv mig men toeren ligger virkelig også mit hjerte nært. Hold kæft hvor er den også god. Når jeg genså den tænkte jeg. Hold kæft hvor er terroristernes plan anderledes og unik og endnu en gang et glimrende skurke portræt. Ligeså meget som jeg elskede at etteren kun var på en location elsker jeg at Die hard 2 - udvider lidt til nogle fede action scener også udenfor. Det er en absolut fremragende film og den har alt hvad en action film skal have og har et fremragende twist som jeg helt havde glemt sidst jeg så den.
img
Die Hard
1988 . Action, Thriller

image9

Die hard er definitionen på hvordan man skærer en god action film sammen. Jeg kan se den igen og igen. Jeg elsker John Mclain, jeg elsker Hans Gruber. Jeg ser den hver jul og det vil jeg fortsætte med. John mclain er seriøst den bedste action helt nogensinde - fordi han vil ikke være en action helt. Og så elsker jeg film hvor man virkelig kan se til slut at personerne har været igennem helvede for at nå deres mål. Tænk at Bruce Willis blev grinet af første gang folk så traileren - sindsygt.
img
Parasite
2019 . Comedy, Thriller, Drama

image9

Undgå at hør eller se noget om den her film før i ser den. Bare tryk Play og bliv blæst bagover. En film som klart skal fordøjes for at indse hvilket mesterværk den er.
img
Gone Girl
2014 . Mystery, Thriller, Drama

image9

David Fincher gør det igen og shit den her film tog røven på mig.
img
Star Wars
1977 . Adventure, Action, Science Fiction

image9

Den første Star wars film holder stadigvæk 100p idag. Fantastisk rumeventyr med mindeværdige karakterer som for altid vil ligge tæt på mit hjerte. Ved gensyn bliver man overrasket over hvor mørk den til tider kan være og det er ikke en dårlig ting
img
Step Brothers
2008 . Comedy

image9

Havde step brothers været med et hvilket som helst andet cast, kunne den have fejlet som sindsygt. Men Will og John er fantastiske som de alt for gamle Drenge som bor hjemme hos deres sammensatte familie. Biroller som Rob Rigley og Adam Scott er så ustyrligt morsomme og der er så mange comedy Gold scener. Did we just become Best friends ? Yup
img
Love Actually
2003 . Comedy, Romance, Drama

image8

Love actually jo blevet en jule klassiker for rigtig mange og det synes jeg er med rette. Det er super dejlig fortælling om en masse skønne karakterer som alle handler om kærlighed. Tilfældigvis er den placeret i Julen. Castet er sindsygt - Alan Rickman, Emma Thomsen, ham fra walking dead, Colin firth og fantastiske Hugh Grant. Jeg hepper på alle karaktererer, jeg bliver sur på nogle karakterer - jeg smiler, jeg jubler og jeg græder. Det eneste jeg har det lidt svært med er Colin firth delen af historien - den er liiiiiidt for far fetched. Og så synes at den nogle gange er meget realistisk i sin skildring og andre gange bliver lidt for Disney agtig og det skurrer lidt i mine øjne for hele oplevelsen.
img
Gremlins
1984 . Fantasy, Horror, Comedy

image8

Gremlins er endnu en Classic julefilm i mit liv. De praktiske effekter er virkelig veludført og man tror på det bizarre univers man bliver ført ind i. Filmen oser af gammel 80s Amblin Vibe og jeg elsker det. Gremlins føler jeg har så meget at byde på, den har både horror elementer, sort komedie og eventyr over sig. Den fik mig til at grine flere gange over de onde Gremlins, som seriøst jo er damp børn, som fester og smadrer ting men pludselig vender grinet sig til Semi frygt. Gremlins er psykopater og de har i sidste ende et mål - dræbe folk. De har ingen sympati og det gør dem skræmmende. Hvis man ikke har set den her perle eller genset, så skal man komme igang. Selvfølgelig stjal Stranger things fra denne perle. Dog lidt malurt i bægeret man savner lidt en motivation for hvorfor Gremlins gør som de gør men det ødelægger absolut ikke filmen. Og så tror jeg klart at Krummerne også er inspireret lidt af den med en opfinder far som fucker alt op.
img
Beastie Boys Story
2020 . Music, Documentary

image8

Jeg kan ret godt lide at det er dokumentar som mere fungerer som et live foredrag hvor de fortæller om hele deres karrierer som var det et live dias show. Jeg har aldrig været den store fan af Beastie Boys men er da ligesom de fleste fan af Sabotage og intergalatic Planetarie. Men de er bare nogle virkelige sjove og skøre drenge som har haft et vildt liv og det holdt mig fanget. Jeg tror hvis man er ægte Beastie boy fan, skal den have topkarakter. Grundet live udførslen føler man at man kommer tættere på bandet end nogensinde og det er nogle mænd som virkelig kan reflekterer over deres karriere og gode og dårlige valg.
img
Ghostbusters
1984 . Comedy, Fantasy

image8

Jeg har lige set Ghostbusters igen siden jeg var barn og dengang elskede jeg filmen fordi de havde nogle seje proton packs og der var nogle sjove monstre men nu med voksne øjne, er den så meget mere. Bill Murray, Dan og Harold er så skønt selskab og især Murray som Peter Venkman morede mig meget. Elsker Bill Murray. Hans scoretrold af en karakter er jo med 2020 briller måske lige borderline creepy men den er fra en anden tid og han er så charmerende. Det meste i den film er jo impro fra de fremragende impro skuespillere fra second city og senere SnL og det kan man mærke. Virkelig sjove scener. Rick Moranis som Louis Tully er virkelig også god og Sigourney Weaver viser at hun kan spille andet end hårdfør Alien dræber. Der er klart et kæmpe nostalgi trip som måske lidt præger min anmeldelse af filmen men Gud hvor jeg dog elsker de praktiske effekter og hele 80 er viben . Man kan dog klart se på stop motion delene at man er kommet langt på effekter men det overskygger ikke at det er stadigvæk en fremragende action komedie i fantastisk univers. Selve historien er ikke så kringlet og det er det der gør at man kan se den igen. Jeg elsker at se hvordan ghostbusters går fra at være “skøre” spøgelsesjægere til at blive anerkendte frelsere af New York. Se hvordan de starter deres business op, får deres ikoniske bil møder slimer og de får fortalt ret meget på forholdsvis kort tid. Den dvæler ikke for længe og har et dejligt plot tempo. Er også vild med karakter introduktionen hvor man som seer lynhurtigt får etableret at Venkman er en douche bag, Ray er drømmeren og Egon er videnskabsmanden. Tydeligt at se at Turtles har kigget Ghostbusters over skulderen her. Men også at vi fatter med det samme at de tre er venner og vi hepper på dem fra start af. Elsker montagen af at de bliver mere og mere populære som er rigtig fint klippet sammen. Elsker sidste del af filmen med Marshmallow uhyret som indtager rollen som en anden slags godzilla.
img
End of Watch
2012 . Crime, Drama, Thriller

image8

Fremragende sammenspil mellem Jake og Michael. En virkelig god og anderledes buddy cop movie som med sin dokumentariske stil gør den meget ægte og gritty og man føler man kommer tættere på bandekriminaliteten i LA end i andre film. Har lidt en The Wire Vibe over sig i stilen. Den fik mig til at grine, juble og græde.
img
Supersonic
2016 . Music, Documentary

image8

Et fantastisk indblik i to af rockens store ikoner som utroligt nok også er brødre. Must for Oasis fans
img
The Other Guys
2010 . Comedy, Action, Crime

image8

En skide sjov buddy cop movie med det atypiske politi par. Filmen indeholder legendariske scener som tun fisk snakken, Will som ikke synes sin kone er lækker, begravelse slåskampen hvor de hvisker og mange flere. Rob Riggle er igen konge som birolle som den irriterende politikollega og Michael Keaton som politikommisær som hele tiden citerer TLC s sange uden han selv ved.
crosss

Download our app and

discover great

 • movie
 • TV show
 • book
 • podcast
 • food & drink
 • movie
 • TV show
 • book
 • podcast
 • food & drink
 • movie
 • TV show
 • book
 • podcast
 • food & drink
 • movie
 • TV show
 • book
 • podcast
 • food & drink
 • movie
 • TV show
 • book
 • podcast
 • food & drink

recommendations

r