Browser doesn't support javascript

Polly

Frederiksberg . Scandinavian, Gourmet, French

8.0

Everyone

About the restaurant

4.4/5.0

Address:

Gl. Kongevej 96, 1850 Frederiksberg, Denmark

Phone:

38 42 42 66

Hours:

  • Mon: 09:00 AM - 10:00 PM
  • Tue: 08:00 AM - 10:00 PM
  • Wed: 08:00 AM - 10:00 PM
  • Thu: 08:00 AM - 10:00 PM
  • Fri: 08:00 AM - 10:00 PM
  • Sat: 08:00 AM - 10:00 PM
  • Sun: 09:00 AM - 10:00 PM

Reviews

Patricia Farrokhi

2 days ago

8

Good food for a cheap price. I would recommend that you do the tasting menu and with a bottle of red wine next to. They did a killer Negroni!

Philip Rahbek

2 weeks ago

9

Polly kan lige præcis det, du skal bruge for en rigtig god aften. Dejligt vinkort, simpel og god mad, hyggelig atmosfære.

Morten Heick

2 months ago

8

Nice and cozy modern food - decent priced

Euroman

4 months ago

8

Polly er en mild og god pige, som hverken provokerer eller stikker ud. Hun er tværtimod et trygt og tilforladeligt bekendtskab. Man skal lede længe efter de skarpe, fermenterede smage, som har kendetegnet byens nye restauranter længe. De nynordiske tøjler strammer ikke her, hvor køkkenet ikke forholder sig dogmatisk til noget, men i stedet bruger smagen som det afgørende pejlemærke – og det gør man med flot præcision.

Kasper Skyum

5 months ago

8

God mad og hyggelig atmosfære.

2 Comments

Dea Madsen

7 months ago

9

Rarely choose set menues, but this one was really good. Wine and service was explicable👏🏻

Nicholas Kawamura

8 months ago

6

Besøgte Polly da det var relativt nyåbnet. Stedet har alle de rigtige intentioner og “de rigtige” ting på kortet. Formen er altså fin. Men både sted og mad mangler sjæl og personlighed. Betjeningen var dybt upersonlig. Ikke uhøflig. Bare ikke rigtigt tilstede. Håndværket, som ellers skulle være i fokus, var ikke i orden hele vejen igennem. Min risotto var eksempelvis hvinende salt. Det er hvad det er. Svipsere kan ske. Men først og fremmest savner jeg varmen og kærligheden. Man står lidt med følelsen af et sted der har besluttet sig for at være “No bullshit” og uprætentiøst. Men som ender med at prøve for hårdt og derved glemmer at have sjælen og maven med. Jeg er, ikke desto mindre, klar på at give stedet en chance mere. For intentionerne virker til at være der.