Browser doesn't support javascript

Fred til lands

2019 . Drama, Crime . 1h 0m

7.5

Everyone

About the tv show

7.0/10

En gruppe indbyggere i en lille by har én ting til fælles: Den lokale psykopat, Mike, terroriserer dem og ødelægger deres liv. Da en dreng dør efter at være blevet kørt ned af Mike, bliver drengens far, Peter, besat af tanken om hævn. Johns søn Kasper har et usundt venskab med Mike, Bibis mand Tom afpresses af ham, og andre føler sig voldsomt truet. Til en byfest mødes fire mennesker og indser, at de har et fælles problem...

Actors:

Claus Riis Østergaard, Anders Juul, Lene Maria Christensen, Morten Hee Andersen, Dar Salim

Language:

da

Release:

06 Oct 2019

Seasons:

1

Reviews

Malene Rosgaard

10 months ago

10

Den her serie er vanvittig. Skuespillerne spiller så godt, og den vækker en masse følelser i mig, og den er svær at slippe igen. Jeg krydser fingre for, at der kommer en sæson til!

Laura Lisberg

11 months ago

6

Mærkelig er nok det ord jeg har tænkt mest i løbet af den her serie. Der sker så mange mærkelig ting og mærkelige reaktioner samtidig er den fyldt med mærkelige typer. Der er helt sikkert en masse symbolik i skidtet, men det har jeg aldrig været så god til analysere på. Man ved heller aldrig helt hvad psyko Mike kan finde på, han kan sådan set finde på det meste.. også når man tænker ej det kan man ikke - jo, Mike kan! Når det så er sagt, så gør de to sidste afsnit klart serien bedre, og de formår simpelthen at gøre sådan, at man får en lille smule ondt af Mike og medlidenhed med ham- hvor mærkeligt det end lyder!

Simone Knudsen

2 months ago

7

Mie Jensen

6 months ago

10

Joakim Heurlin

8 months ago

7

Kathrine Forsberg

10 months ago

10

Vicki Mogensen

10 months ago

7

Carl Johan Skovsen

11 months ago

4

Sørine Skov Kruse

11 months ago

8